NEW STORE: SISSY-BOY


NU OPEN

Nieuw in Designer Outlet Roosendaal: uniek mode- en lifestylemerk: Sissy-Boy. Een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Kom je snel een kijkje nemen?

 Life designed with Sissy-Boy

Sissy Boy

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met vandaag de dag meer dan 40 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Het draait hierbij om combinaties en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy. 

Laat je verrassen door de prachtige Homeland, fashion women, fashion men en fashion kids collectie van Sissy-Boy en kom snel een kijkje nemen in onze nieuwe winkel.

 

 

Bekijk ook