4funkyflavours

Geopend van 10:00 - 18:00

+31 (0) 165 - 370627

See current offers

Kinderen zijn een inspiratiebron. Ieder kind heeft een uniek karakter en een eigen smaak, dat is wat zijn of haar identiteit zo speciaal maakt.
4FunkyFlavours probeert deze unieke identiteiten te vertalen in kleurrijke en verrassende collecties, zodat ieder kind zijn of haar identiteit kwijt kan in zijn of haar kleding.
Maar niet alleen kinderen kunnen slagen bij 4funkyflavours, dames en heren die ook graag hun identiteit en creativiteit uitdrukken in hun kleding kunnen de meest kleurrijke en draagbare items shoppen bij 4funkyflavours.

De collecties van 4funkyflavours zijn gemaakt met zorg voor detail en afwerking. met de diversiteit van kwalitatieve stoffen is de kleding van 4funkyflavours erg comfortabel. Alle items van 4funkyflavours geven je de kans om deze te mixen tot je een outift vindt die precies past bij jouw smaak.

4FUNKYFLAVOURS

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers