Asics

Gesloten - Geopend van 10:00 - 20:00


Het Japanse bedrijf Asics ontwikkelt al meer dan 50 jaar sportschoenen en -kleding. In al deze jaren is innovatie de sleutel geweest tot nieuwe ontdekkingen op het gebied van design en comfort die geleid hebben tot een revolutie in de sportwereld. Asics behoort tot de top 5 grootste producenten van sportartikelen ter wereld. De naam ‘Asics’ staat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam.

Vanaf de oprichting van het bedrijf is Asics constant bezig geweest om met behulp van wetenschapper, topatleten en coaches nieuwe sportartikelen te ontwikkelen. In 1990 richtte Asics het Asics onderzoekscentrum voor sportwetenschappen. In dit centrum worden lichaamsbewegingen geanalyseerd, materialen getest en nieuwe producten ontwikkeld.

Sinds 1994 is Asics sponsor van het NOC*NSF. Daarnaast werkt Asics samen met de Nederlandse Volleybalbond en met de Nederlandse Atletiekunie.

Door haar wetenschappelijke benadering slaagt Asics er iedere keer weer in om innovatieve en hoge kwaliteit sportartikelen aan te leveren, die oplossingen bevatten voor bestaande ongemakken tijdens het sporten. Technologieën als het GEL cushioning systeem, het evolutionaire Impact Guidance systeem en Biomorphic hebben bijgedragen aan de creatie van de meest comfortabele en performance-gerichte schoenen en kleding op de sportmarkt, zowel voor atleten als recreatieve sporters.

ASICS

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers