Ecco

Geopend van 10:00 - 18:00

Ecco
Het merk Ecco is in 1963 opgericht door Birte en Karl Toosbuy. Zij begonnen in Denemarken met een schoenfabriekje, en al snel groeide dit uit tot een van ’s werelds meest toonaangevende kwaliteitsmerken in de schoenenbranche. Ecco ontwerpt schoenen vanuit een diepgaand inzicht in de werking van de menselijke voet. De innovatieve melting techniek heeft bijgedragen aan het succes. Net als het geliefde Deense ontwerp en het traditionele vakmanschap, dat nog steeds deel uitmaakt van het productieproces. Naast traditionele technieken blijft Ecco investeren in nieuwe productiematerialen en technieken. Want een Ecco schoen moet optimaal comfort bieden, niet alleen wat betreft pasvorm, maar ook moet het gebruikte materiaal van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

Het Deense design van Ecco schoenen maakt deel uit van een ontwerperfenis waar vorm, functie en eenvoud de hoofdrol spelen. Elk ontwerp moet bijdragen aan het geheel van de schoen en iets toevoegen aan het comfort, de stijl of de pasvorm. Dit betekend niet dat alle schoenen van Ecco op Deens design stoelen, maar wel dat bij elk design het comfort van de schoen leidend is.

Tijdelijk aangepaste openingstijden:

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur

ECCO

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers