Esprit

Gesloten - Open morgen 10:00 - 18:00

+31 (0) 165 - 527831

See current offers

Het merk Esprit is in 1963 opgericht door Susie Russell en haar toenmalige echtgenoot Douglas Tomplins. Esprit is een kledingmerk en wordt uitgegeven door Esprit Inc. Naast kleding maakt het bedrijf ook schoenen en juwelen. De kleding van Esprit wordt inmiddels in 44 landen verkocht en het bedrijf heeft 630 eigen zaken. Door de jaren heen zijn er ruim twintigduizend producten ontworpen.

Esprit staat voor inspirerende stijlen, die met veel liefde voor detail worden gemaakt van eersteklas materiaal. Esprit is er zowel voor dames, heren als kinderen. Het merk brengt met zijn veelzijdige assortiment aan kleding en accessoires de laatste fashiontrends. Met items in allerlei uiteenlopende stijlen, kleuren en designs,. Zowel in casual modellen als meer zakelijk heeft Esprit kleding voor elke gelegenheid. Door de combinatie van duurzaamheid, moderne designs en de kenmerkende ‘feel and look good’ uitstraling van het label is Esprit bij veel mensen geliefd.

Daarnaast streeft Esprit niet alleen het comfort en de ongedwongen stijl van zijn producten, maar tevens duurzame kleding na. Daarom zet het bedrijf in toenemende mate in op het werken met biologische katoen en het gebruik van gerecyclede materialen voor een meer duurzame kledingproductie, zodat je als drager van de unieke Esprit kleding niet alleen van een perfecte pasvorm en een innovatief design verzekerd bent, maar tevens van de inspirerende visie van een betrouwbaar label.

Esprit

New arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers