GEOX

Geopend van 10:00 - 18:00

Het Italiaanse merk Geox is opgericht in 1995 door Mario Moretti Polegato. Polegato maakte tijdens een warme zomer in Italië met behulp van een de priem van een zakmes gaten in zijn hardloopschoenen met als doel ze luchtiger te maken. Dit idee werkte hij uit met als resultaat een levensvatbaar product, dat na een moeilijke fase aansloeg. Inmiddels is Geox uitgegroeid tot een internationaal modemerk voor schoenen.

De schoenen van Geox zijn voorzien van een speciaal membraan, waardoor de voet kan ademen maar vocht van buiten niet kan binnendringen. De schoenen van Geox hebben een groot comfort, dat berust op soepelheid, de zachtheid van het materiaal en de ergonomie van het ontwerp. Maar ook de stijl wordt niet vergeten door het merk. Geox biedt voor het hele gezin creaties met toptrends, van zeer casual tot uiterst elegant, gemaakt van materialen met een hoogwaardige kwaliteit. In de schoenen van Geox zijn comfort en schoonheid perfect gecombineerd.

Tijdelijk aangepaste openingstijden:

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Geox

New arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers