Gerry Weber

Geopend van 10:00 - 20:00

See current offers

VIRTUAL SHOPPING BIJ GERRY WEBER
Gerry Weber schiet je te hulp wanneer je ze nodig hebt. De virtuele verkoopmedewerker helpt je met al je vragen over de beschikbaarheid van producten, prijzen, maten en nog veel meer.  
Met een video-afspraak krijg je de mogelijk om één-op-één te shoppen met een verkoper vanuit thuis en kun je de gereserveerde producten ophalen via de Click & Collect service.

Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken:
Telefoon: +31 (0) 165-328098
E-mail: Outlet.Roosendaal@gerryweber.com

Bij een besteding vanaf €100,- stuurt Gerry Weber je bestelling gratis op!GERRY WEBER
Het Duitse merk Gerry Weber is opgericht in 1989. Het merk ontwerpt stijlvolle, elegante kleding voor vrouwen. De collecties van Gerry Weber zijn van duurzame kwaliteit, en iedere collectie bevat stijlvolle modellen met een uitstekende pasvorm en een mix van prachtig op elkaar afgestemde kleuren. Gerry Weber staat voor vrouwelijk met moderne accenten.

Gerry Weber onderscheidt zich vooral met de damesmode van andere merken door het gebruik van leuke prints, zoals bloemenprints en streep-motieven. De kleding van Gerry Weber kan gemakkelijk onderling gecombineerd worden, waardoor je outfit een mooi geheel wordt. Daarnaast heeft de kleding van Gerry Weber een prettige en comfortabele pasvorm. Het is dus kleding die je met plezier naar verschillende gelegenheden kunt dragen, van feestelijk tot zakelijk of casual.

GERRY WEBER

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers