McGregor

Geopend van 10:00 - 20:00

+31 (0) 165 - 206016

McGregor is opgericht in 1921 in New York. Sinds de oprichting is het merk de pionier van een complete lifestyle: American Sportswear. Casual, relaxed, sportief maar ook zeker stijlvol. McGregor is gericht op mannen met een actieve levensstijl en heeft aandacht voor de meerwaarde van zorgvuldig gekozen materialen en onderscheidende details.

McGregor wil tijdloze klassiekers zoals de polo en de chino een eigentijdse invulling geven, met onderscheidende, innovatieve materialen en details. Het merk biedt de basis voor iedere garderobe. Van speelse items geïnspireerd op de Amerikaanse high schools voor in het weekend, tot stijlvolle items die je prima naar het werk aan kunt. Herenkleding met ingetogen ontwerp of juist met vrolijk en kleurrijk design. McGregor is stijlvol, tijdloos, kwalitatief en innovatief. Laat je verassen door leuke collecties die hand in hand gaan met de nieuwste trends.

McGregor

New arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers