My Brand

Gesloten - Geopend van 10:00 - 17:00

+31 (0) 165 - 786021

Shoppen op afspraak bij MyBrand

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, te downloaden via onderstaande links:

Download - Apple AppStore
Download - Google Play Store

Of bel gerust even met de winkel of stuur een e-mail:
Telefoon: +31 165 78 60 21
E-mail: mybrandrosada@gmail.com
VIRTUAL SHOPPING BIJ MYBRAND

Ook bij MyBrand kun je gebruik maken van de Virtual Shopping Service. Onze medewerkers leiden je graag rond in onze winkel met videobellen, zodat je nog steeds vanuit je eigen huis kunt winkelen. Bestel je artikelen gemakkelijk via de Click & Collect service en wij zorgen dat je bestelling voor je klaar staat in onze winkel.

Bel of mail ons om een afspraak te maken:

Telefoon: +31 165 78 60 21
E-mail: mybrandrosada@gmail.comMYBRAND
My Brand is een high-end kledingmerk dat in 2009 in Amsterdam is opgericht. My Brand staat voor exclusiviteit, kwaliteit en puur luxe. In korte tijd is het merk een internationaal succes geworden. Dit komt doordat het merk slim inspeelde op de populariteit van grote logo’s en daar een behoorlijke dosis humor aan toevoegde. De broeken, shirts en accessoires van dit Amsterdamse modemerk zijn herkenbaar aan de speelse uitstraling en de opvallende prints en slogans. De kernwaarden van My Brand zijn dan ook durf, speels, herkenbaar en buitengewoon.

My Brand kleding is herkenbaar aan de opvallende kleuren, grote teksten, comfortabele joggingstoffen en stoere broeken van distressed denim. Zelfs de basics van het merk zijn voorzien van unieke details, zoals humoristische slogans, eigentijdse prints, studs, borduursels en logo’s in accentkleuren. Het Amsterdamse merk lanceert elke zes tot acht weken een nieuwe collectie, waardoor je alle modetrends op de voet kan volgen. Ook referenties aan actuele gebeurtenissen worden – met een knipoog – aan de My Brand kleding toegevoegd. Je ziet dit terug in de prints en slogans. De opvallende logo’s worden uitgebalanceerd door de eenvoudige fit en de neutrale basiskleuren. Zo zie je veel zwart, donkerblauw, grijs en wit. De broeken zijn van blauw of grijs denim in verschillende wassingen. Houd je wel van kleur? Ga dan voor een felrood T-shirt!

Door het gevarieerde aanbod weet My Brand met zijn heren, dames en kindercollecties het hart van elke mode liefhebber te raken. Geen enkele collectie is hetzelfde. De veelzijdigheid zie je terug in elk kledingstuk. Van T-shirts tot jeans, over elk detail is nagedacht. Met elke collectie weet My Brand de modewereld weer te verbazen.

MY BRAND

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers