NIKE Factory Store

Gesloten - Open morgen 10:00 - 20:00

Shoppen op afspraak bij NIKE:

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service.

Maak je afspraak via de Nike website:


Nike Factory Stores bieden topproducten van Nike voor prijsbewuste klanten. In de Nike Factory Stores vinden consumenten een eersteklas winkelomgeving voor atleten van alle leeftijden.

In de lente van 1972 introduceerden Phil Knight en Bill Bowerman de eerste Nike schoen met de iconische Swoosh. De afgelopen decennia is Nike uitgegroeid tot ‘s werelds nummer één op het gebied van hoogwaardige sportkleding, schoenen en accecoires. Het gaat om meer dan alleen de merknaam, het gaat om een state of mind die door miljoenen atleten wereldwijd wordt gedeeld.

Wat begon als een kleine Amerikaanse schoenendistribiteur is uitgegroeid tot een international leverancier van superieure sportartikelen en ongekende innovaties. Het is de ultieme missie van Nike om iedere atleet* ter wereld inspiratie en innovatie te bieden.

* “Als je een lichaam hebt, ben je een atleet.” – Bill Bowerman


Onze eerste prioriteit is het welzijn van onze medewerkers en klanten.

Houd er rekening mee dat een mondmasker verplicht is wanneer je bij Nike winkelt. Indien je geen mondmasker bij je hebt, zijn deze verkrijgbaar bij de Guest Services.

Bedankt voor je medewerking.

NIKE

NEW ARRIVALS


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers