Petrol Kids

Geopend van 10:00 - 20:00

Petrol Industries is opgericht in 1973. Het merk heeft zich vanaf het allereerste moment laten inspireren door de werkende man, vandaar dat het merk vernoemd is naar de oliewinning. Het doel van het merk is om mannen, vrouwen en nu ook kinderen ruime gelegenheid te bieden om zich van top tot teen trendy en modieus te kunnen kleden. Petrol Industries vormt een goede basis voor je kledingkast.


Petrol kennen we van denim vakmanschap. Zij kennen de kracht van denim en het geheim van de perfecte jeans. Een echte ambacht. Maar naast deze jeans heeft het merk ook een complete kinderkleding collectie. De collecties van Petrol kids zijn gebaseerd op stoere kleding met een Amerikaanse authentieke uitstraling. Het merk biedt zeer uitgebreide kindercollecties voor zowel jongens als meisjes met mooie details en een comfortabele pasvorm. Of je nu op zoek bent naar een stoere jeans, een Petrol zomerjas of een coole hoodie, Petrol kids heeft het allemaal. In de collecties van Petrol Kids wordt gebruik gemaakt van de mooiste stoffen en artworks, wat zorgt voor een authentieke look. Met Petrol Kinderkleding ben je helemaal klaar voor het schoolplein.

PETROL KIDS

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers