Sapph

Geopend van 10:00 - 20:00

+31 (0) 165 - 727019

See current offers

Het Nederlandse merk Sapph is opgericht in 2005. Inmiddels heeft het merk in Nederland, maar ook in het buitenland honderden verkooppunten en vertegenwoordigt Sapph de schoonheid en sensualiteit van de vrouw. De naam van het merk is afkomstig van de Griekse godin Sappho. Deze sterke vrouw kon met haar onverwoestbare kracht de hele wereld veroveren. Die kracht straalt Sapph ook uit. Met verleidelijke setjes voor in de avonden tot soepel zittende lingerie voor overdag biedt Sapph een zeer uitgebreide collectie.

Sapph benadrukt vrouwelijkheid met hun lingerie. De missie van het merk is het maken en verkopen van lingerie die vrouwen sexy en krachtig laat voelen. Sapph lingerie zorgt voor net het beetje extra comfort en ondersteuning om je prettig te voelen. Van een push-up bh tot bralette, met of zonder beugels, met kant of smooth, of je nu op zoek bent naar zwart of subtiele prints met kleuren… Bij Sapph vind je het. Het merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit, zachte materialen en de perfecte pasvormen voor ieder figuur. De afwerking en luxe stoffen zorgen ervoor dat je nog jaren kunt genieten van de nieuwe Sapph lingerie.

SAPPH

New Arrival


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers