Tom Tailor

Gesloten - Geopend van 09:00 - 20:00

+31 (0) 165 - 529810

Het Duitse kledingmerk Tom Tailor is opgericht in 1962. In de loop der jaren heeft het merk zich steeds meer ontwikkeld. Inmiddels biedt Tom Tailor speciale kledinglijnen voor dames, heren en kinderen die zich richten op denim of juist meer sportieve kleding. Tom Tailor biedt voor ieder wat wils, en met zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding is de kleding van het merk bereikbaar voor iedereen. Het merk is gespecialiseerd in modieuze, casual kleding met een klassieke uitstraling.

Tom Tailor combineert de mode van nu met een eigen, unieke signatuur. Ook trends in de straten van wereldsteden houdt het merk goed in de gaten. Hierdoor bieden de collecties van Tom Tailor items voor iedere stijl. De ontwerpers van het merk vertalen de laatste trends naar makkelijk draagbare kleding, schoenen en tassen. Deze zijn niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en maken unieke combinaties mogelijk. Tom Tailor besteedt veel zorg aan een goede pasvorm en gebruikt kwalitatief hoogwaardige materialen. Daardoor blijft de kleding lang mooi. Daarnaast bewijst Tom Tailor dat modieuze kwaliteitskleding niet duur hoeft te zijn.

Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers