Van Gils

Gesloten - Geopend van 10:00 - 20:00

Virtual Shopping
Van Gils biedt je nu graag een Virtual Shopping service aan, waardoor je onze collecties nu thuis kan bekijken en kan shoppen met Click & Collect.

Neem telefonisch of per e-mail contact op:

E-Mail: vangils.roosendaal@vangils.eu

Van Gils
Van Gils is een Nederlands herenkleding merk dat in 1948 is ontstaan. Het begon als een nobel streven en groeide uit tot een wereldwijd geliefd mannenmodemerk. Tot op de dag van vandaag wordt de tailored collectie van Van Gils gekenmerkt door kwaliteit, unieke details en een uitgesproken stijl. Vanuit de overtuiging dat elke man zich zelfverzekerd voelt in een stijlvol kostuum, biedt Van Gils perfect gesneden pakken en meer voor een betaalbare prijs.

De collectie van Van Gils staat bekend om vakmanschap. Van Gils wil het leven van de man extraordinary maken doordat de man zelfvertrouwen uitstraalt wanneer hij de juiste kleding draagt. De collectie van Van Gils is herkenbaar aan de prachtige details en de perfecte pasvorm. Denk bijvoorbeeld aan een Van Gils vest, een mooie Van Gils blazer of een goede Van Gils winterjas. Van Gils biedt allerlei soorten kledingstukken, zoals mooie Van Gils truien of stijlvolle Van Gils jassen. Natuurlijk staat het merk het meest bekend om de Van Gils pakken.
Daarnaast staat Van Gils voor duurzaamheid en werkt het merk alleen samen met leveranciers die SA8000 gecertificeerd zijn. Dit certificaat staat voor verantwoord ondernemen. De goederen die afkomstig zijn van deze leverancier bevatten het BSCI kenmerk. Deze organisatie heef als doel de werkomstandigheden wereldwijd te verbeteren.

VAN GILS

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers