Fijne feestdagen met UGG®


Niets is zo winters als UGG®-laarzen

Van Hollywood tot Londen, Shanghai tot Los Angeles, de Classic UGG®-laars is over de hele wereld bekend. Wat kan er met hun premium materialen die aanvoelen als geen ander nou een beter kerstcadeau zijn voor liefhebbers van schoenen?

Het fijnste vakmanschap

Luxueus zacht, uiterst chique, altijd trendyUGG® is een universele stijlessential die al sinds 1978 bestaat. De nu iconische Classic-laars werd gepopulariseerd door de beste en meest bekende mode-editors van Hollywood wat ertoe leidde dat ze over de hele wereld worden gedragen – nu net zo trendy als vier decennia geleden. UGG®-laarzen zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden handgemaakt van klasse-A Twinface schapenvacht en luxueus zachte UGGpure™-wol. Dit seizoen wordt de Classic-laars vernieuwd om het rijke erfgoed van het merk te vieren. Verwacht dat iedereen ermee zal rondlopen, van surfers tot beroemdheden, mode-influencers tot je hele gezin.

Onze kerstcollectie van UGG® bevat ook pantoffels voor hem, laarsjes met pompon voor haar en opvallende accessoires die je vanaf de feestdagen tot volgend jaar kunt dragen. Veel plezier met cadeaus geven en fijne feestdagen met UGG®!

Ga naar UGG®

Geef UGG® cadeau

Om UGG®-laarzen nog specialer te maken, bieden we gratis gepersonaliseerde monogrammen bij aankoop van een paar Classic-laarzen.* Ga naar onze UGG®-winkel om het mooiste cadeau te shoppen dat ze dit jaar zullen krijgen.

 

Gerelateerde onderwerpen

Bekijk ook