Date Night


Wat moet je in hemelsnaam dragen om indruk te maken?

Dit zijn onze top tips voor een geslaagde date night.

Date night outfits - het is en blijft een dilemma. Want wat moet je in hemelsnaam dragen om indruk te maken? Je wilt er natuurlijk goed uit zien, maar je wilt niet overdrijven. De balans hiertussen is de sleutel naar je perfecte outfit. Wat je plannen ook zijn, hier zijn onze tips voor een geslaagde date night.

De Casual Date


Of je nu een dagje gaat shoppen met je vriendinnen of een relaxte brunch-date hebt met die ene knappe jongen, casual outfits kunnen ook chic zijn. Ga voor een gedurfde trui of jas en voeg casual basics toe. Zo ben je niet overdressed, maar heb je wel een stijlvolle outfit. Finish je outfit met witte sneakers voor een streetlook of zwarte heels voor een extra vleugje vrouwelijkheid.

De Avonddate


Of het nu je eerste of vijftiende date is, het is altijd leuk om je klaar te maken voor een date night of een avondje uit met vriendinnen. Zet de champagne koud en draag een zwart jurkje voor de ideale to-go outfit or kies voor een elegante jumpsuit om er wat meer uit te springen. Combineer basic items met gekleurde accessoires en draag killer heels voor een vleugje date-night glam. Maak je outfit compleet met een felrode lipstick. Je bent er helemaal klaar voor!

Top tip van onze stylist: het dragen van een effen kleur verlengt je silhouet. Voeg een contrastrerende riem toe om meer nadruk te leggen op je taille. 

De Bankdate


Wijn, pizza en Netflix? Soms gaat er niets boven een avondje bankhangen. Of je nu knuffelt met je geliefde of je klaarmaakt voor een chick-flick marathon met je beste vriendin, met onze designer loungewear ben je comfortabel en stijlvol. Denk aan UGG pantoffels en een comfortabel fleecevest; of flirt er op los met Calvin Klein Underwear!

Gerelateerde onderwerpen

Bekijk ook