SS20 Tendințe în modă pentru bărbați


Ghidul pentru tendințe

Temperaturile cresc ușor, iar acest lucru nu poate însemna decât o porție de proaspătă de stil „văratic” în garderobă. Vă invităm așadar să citiți mai departe și să descoperiți ghidul nostru de tendințe care cuprinde noutăți de sezon.

Posibilitățile de layering și materialele diverse în care ne „ascundem” pe timp de iarnă sunt bune și frumoase – dar trebuie să fim sinceri: vara ne oferă o porție mult mai mare de distracție. În primul rând, trecem de la o gamă cromatică pământie la o simfonie vizuală, formată din culori, modele și structuri. Iată silueta de vară, liberă de constrângerile impuse de formele de iarnă, care ne atrage cu tăieturi sofisticate, largi și lejere. Din acest motiv vă rugăm să considerați ghidul nostru ca un fel de protecție solară simbolică, care vă ferește împotriva unor alegeri neinspirate și care vă oferă momente de excepție în lumina soarelui.

De Ryan Thomson

Privilege Club


Profitați de toate insider-tipps pe care vi le putem oferi și aflați înaintea tuturor ce este acum în tendințe – deveniți chiar acum membru al Privilege Club.

Înregistrare

Related topics

Read next