Garcia

Gesloten - Geopend van 10:00 - 20:00

Shoppen op afspraak bij Garcia

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, te downloaden via onderstaande links. 

Download - Apple AppStore
Download - Google Play Store

Of bel gerust even met de winkel of stuur een e-mail:

Telefoon: +31 (0)165-396889
E-mail: los.rosada@wearegarcia.com


VIRTUAL SHOPPING BIJ GARCIA


Ook Garcia maakt gebruik van de Virtual Shopping Service. Met een video-afspraak krijg je de mogelijkheid om één-op-één te shoppen met een verkoper vanuit thuis. Ontvang een rondleiding door de winkel, stylingadvies en shop je favoriete artikel. Wij reserveren het artikel en zorgen dat je het kunt ophalen met de Click & Collect service.

Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken:

Telefoon: +31 (0)165-396889
E-mail: los.rosada@wearegarcia.comGarcia
Het Nederlandse merk Garcia is opgericht in 1980. Het merk combineert Italiaanse stijl met Nederlands ondernemerschap. Garcia is begonnen als een merk van alleen denim, gebaseerd op de mooie Italiaanse spijkerbroeken. Al snel kwamen daar andere kledingstukken bij, en al snel groeide het merk uit tot een allround modemerk met een eigen gezicht.

Garcia maakt kleding die je niet alleen goed staat, maar waar je je ook goed in voelt. Naast een dames- en herencollectie biedt het merk ook een collectie voor kinderen. De filosofie van Garcia is dat iedereen zijn eigen keuzes moet maken in het leven en niet moet doen wat anderen vinden dat je moet doen. Je moet uitstralen dat je de kleding die je draagt echt bewust gekozen hebt, dat overtuigt.

De Garcia kledinglijn voor vrouwen biedt veel comfortabele kledingstukken die toch ook altijd verleidelijk zijn. Van jeans die het lichaam volgen tot nauw aansluitende jurkjes en stoere parka’s. Ook voor mannen biedt Garcia kledingstukken met de meest verrassende kleinigheden of juist de opvallendste details. Zowel mooie basics als uitermate modieuze kleding vind je gegarandeerd bij Garcia.

GARCIA

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers