Karl Lagerfeld

Geopend van 09:00 - 20:00

+31 (0) 20 - 2994089

See current offers

Karl Lagerfeld is één van de meest legendarische mode iconen. Karl was jaren een van de creatieve breinen van modehuizen Chanel, Fendi en Chloé, en natuurlijk van zijn eigen label. Hij was een van de invloedrijkste couturiers aan het einde van de twintigste en in het begin van de eenentwintigste eeuw. Met zijn eigen merk Karl Lagerfeld biedt Karl toegankelijke luxe en zijn interpretatie van cool: een karakteristieke stijl dat een samensmelting is van klassiek met een modern rock-chic randje.

Bij Karl Lagerfeld zijn verschillende modieuze items te vinden. De tassen van het merk variëren van stijlvolle sportassen tot elegante crossbody tassen en handige Karl Lagerfeld shoppers. Tassen van Karl Lagerfeld bieden je dan ook alles wat je van een tas mag verwachten met hun meer dan uitstekende afwerking en opvallende details. Ook de schoenen van Karl Lagerfeld zijn stuk voor stuk iconisch en van goede kwaliteit. Met de opvallende kleuraccenten van de schoenen weet je zeker dat je outfit in het oog springt. Naast accessoires biedt Karl Lagerfeld ook kleding waarmee je altijd goed voor de dag komt. Van sportieve blazers tot elegante jurken, Karl Lagerfeld biedt voor elke gelegenheid de perfecte outfit. De kleding van het merk heeft opvallende accenten en een leuke kwinkslag. Een aparte print, een in het oog springend kleurtje of een model dat net een tikkeltje anders is, bij Karl Lagerfeld vind je het allemaal.

Een ander kenmerk van de collectie dat meteen de aandacht trekt, is de voorliefde van de ontwerper voor katten. Zowel de tassen als kleding zijn vaak voorzien van een print van die dieren als een subtielere verwijzing in de vorm van typische kattenogen.

Karl Lagerfeld

New arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers