WMF

Geopend van 10:00 - 20:00

WMF
Het Duitse merk WMF maakt al meer dan 150 jaar tafelgerei. Het merk zorgt ervoor dat het voorbereiden, koken, eten en drinken een ware belevenis is. WMF wordt wereldwijd erkend om de kwalitatieve producten als koffiezetapparaten, pannen, keukenmessen en tafelbestek. Daarnaast speelt WMF in op de nieuwste trends op het gebied van koken en tafelen. Het WMF assortiment is zo veelzijdig dat zowel kleine huishoudens als grote gezinnen daaruit voor hun inrichting de juiste keuzes kunnen maken. Alle producten van het merk zijn van het beste materiaal, de functionaliteit is beproefd en de kwaliteit overtuigt zelfs professionele koks.

WMF focust zich onder andere op pannen. De pannen van het merk zijn verkrijgbaar in roestvrij staal, met of zonder antiaanbaklaag, en in aluminium met antiaanbaklaag. Door het gebruik van Cromargan RVS zijn deze duurzaam, goed bestand tegen krassen en stoten en kunnen ze tegen hoge temperaturen. Ook in bestek biedt WMF een uitgebreide collectie besteksets van topkwaliteit. De bestekken van WMF worden gemaakt van Cromargan en zijn extreem bestand tegen gebruikssporen. Het is nog beter bestand tegen krassen dan normaal roestvrij staal. Gepolijste oppervlakken blijven glanzend, matte oppervlakken blijven mat.
Ben je een echte thee- of koffieliefhebber? WMF heeft ook fijne waterkokers en koffiezetapparaten. De WMF koffiemachines brengen de professionele WMF-kwaliteit bij je thuis en met de waterkokers zet je in een handomdraai de lekkerste thee. Kortom: met WMF wordt genieten van je diner, lunch of gewoon een heerlijk kopje koffie nog makkelijker.

WMF

NEW ARRIVALS


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers