Restorani


Opuštena šoping-pauza

Startujte u perfektan šoping-dan s posebnim doručkom ili uživajte u izvrsnim jelima jednog od naših restorana.

Dizajnerski autlet Parndorf - perfektno mesto za kupovinu, uživanje i opuštanje. U našim mnogobrojnim kafeima i restoranima kulinarski će da vas razmaze, svejedno bio to obilan doručak s prijateljima, čašica prošeka ili ukusan ručak ili večera.

Doručak

Od 9 časova kafei kao što su Artner, Starbaks i Segafredo espreso čekaju na Vas, kako biste obilnim doručkom perfektno započeli dan. Radujte se dodatno bečkim specijalitetima u našem Saher kutku.

Ručak

Od šopinga se ogladni! Isprobajte ukusne donaće delikatese kod Svit & Mita ili sveže pripremljena riblja jela, hrskave salate i odličan suši kod Nordzea. Dopustite da Vas iznenade tradicionalni japanski specijaliteti kao što su kari, tepanjaki, donburi i slično kod vegmame.

Za one koji neće da propuste egzotičnu notu, kod Ejša kokosa očekuje vas velik izbor raviniranih, dobro začinjenih jela. Ako hoćete da pojedete nešto na brzinu, Burger King Vam nudi sveže pripremljene opcije za poneti.

Popodnevni snek

Za malu glad usput možete uživati u slatkim delikatesama u nekom od naših kafea i restorana. Priuštite si komad čuvene originalne Saher-torte u Saher kutku, ledenu kafu Kofišop kompanije, frapućino kod Starbaksa ili uzmite sveže isceđen džus kod o'melisa.

Večera

Kako biste nakon napornog šoping-maratona mogli opušteno sačekati kraj dana, naši restorani i kafei nude Vam mnoge kulinarske delikatese. Od azijskih, preko japanskih i klasičnih austrijskih do svežih ribljih jela naći će se za svakog ponešto.

Related topics

Read next