Claudia Sträter

Gesloten - Geopend van 10:00 - 20:00


Shoppen op afspraak bij Claudia Sträter

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, te downloaden via onderstaande links:

Download - Apple AppStore
Download - Google Play Store

Of mail ons om een afspraak te maken:

cs.rosada@ecbrands.nlVIRTUAL SHOPPING CLAUDIA STRATER
 Bestel je Claudia Sträter artikelen gemakkelijk via de Click & Collect service en wij zorgen dat je bestelling voor je klaar staat in onze winkel.

Mail ons om een afspraak te maken:

cs.rosada@ecbrands.nl


Claudia Sträter
Claudia Sträter is opgericht in 1970 door het Utrechtse Claudia Mode en het Modehuis Sträter uit Amsterdam. Zij bundelden in dat jaar hun krachten. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een toonaangevend damesmodemerk dat internationale modetrends vertaalt naar een duidelijk herkenbaar handschrift: vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. Functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop.

Claudia Sträter is hét merk voor de modebewuste, ambitieuze vrouw. Al 50 jaar is het merk bezig met wat belangrijk is voor vrouwen om er goed uit te zien en wat nodig is om de kracht en gedrevenheid van vrouwen te ondersteunen en versterken.
De kleding van Claudia Sträter onderstreept de persoonlijkheid en biedt voldoende speelruimte voor de individuele interpretatie. Met een outfit van Claudia Sträter voelen vrouwen zich krachtig en mooi.

Daarnaast neemt Claudia Sträter verantwoordelijkheid voor de sociale en ecologische impact van producten in de fashionindustrie. Dit doen zij door middel van een eigen MVO-beleid (MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Hiermee streven zij naar een juiste balans tussen mens, milieu en bedrijfsvoering.

CLAUDIASTRATER

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers