Guess

Gesloten - Geopend van 10:00 - 18:00

+31 (0) 165 - 370630

See current offers

Het Amerikaanse merk Guess is in 1981 opgericht door de vier Marciano-broers. Guess is begonnen als jeansmerk, maar inmiddels uitgegroeid tot een lifestyle merk. Tegenwoordig ontwerpt, produceert en distribueert Guess kledingcollecties voor dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn ook schoenen, accessoires en andere producten te vinden bij het merk. Inmiddels is Guess niet meer weg te denken uit de modewereld en zorgt het ieder seizoen opnieuw voor bijzondere fashion, tassen, parfums en accessoires.

Het merk Guess is sexy en glamourous, met eyecatchers en opvallende kleuren. Maar ook voor items waarmee je casual en zakelijk voor de dag kan komen, kun je bij Guess terecht. Guess maakt kleding voor diegenen die zich willen onderscheiden. Voor heren biedt Guess in het oog springende T-shirts met opvallende fotoprints, spraakmakende teksten of grafische vlakdelingen. Maar ook een basic polo met een slim fit, een comfy sweater en een fijne jeans zijn te vinden bij het merk. Dames die houden van sexy, stylish en glamourous slagen bij Guess. Geen oversized tops of vormeloze broeken: het merk volgt de lijnen van een vrouwenlijf op de centimeter. Als je wilt kun je je helemaal hullen in Guess, het merk biedt stuk voor stuk items voor een uitdagende outfit waar je ongetwijfeld hoog mee zult scoren!

Guess

New arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers