Petrol Industries

Geopend van 10:00 - 18:00

+31 (0) 165 - 391749

Petrol Industries is opgericht in 1973. Het merk heeft zich vanaf het allereerste moment laten inspireren door de werkende man, vandaar dat het merk vernoemd is naar de oliewinning. Het doel van het merk is om mannen en vrouwen ruime gelegenheid te bieden om zich van top tot teen trendy en modieus te kunnen kleden. Petrol Industries vormt een goede basis voor je kledingkast.

De jeans van Petrol Industries zijn de bekendste items van het merk. Dit omdat de ontwerpers van het merk precies weten hoe ze een kwalitatief hoogwaardige spijkerbroek in elkaar moeten zetten. De stoere stijl van het denim is ook terug te vinden in de andere collecties van Petrol Industries. Zo maakt het merk ook truien en T-shirts van stevig materiaal. Tijdens het ontwerpproces houden de designers altijd in de gaten of de items bij de stoere uitstraling van de moderne man en de modebewuste vrouw passen. Alle items van Petrol Industries hebben dus een stoere look, maar zijn tegelijkertijd ook echte basics. Een goede spijkerbroek kun je namelijk altijd en overal dragen. Je kunt de outfit zo casual of chique maken als je zelf wilt. De ontwerpers van het merk zorgen ervoor dat ieder item aan de hoogste eisen voldoet, wat betekent dat ieder kledingstuk van Petrol Industries van het beste materiaal wordt gemaakt.

PETROL INDUSTRIES

New Arrivals


Welkom

bij Roosendaal


PLAN YOUR VISIT

Designer Outlet Roosendaal is closer by than you think! Only 30 minutes drive from Rotterdam and Antwerp and 20 minutes drive from Breda. Also with easy access by public transport.

Getting here

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers