Zadig & Voltaire

Gesloten - Geopend van 09:00 - 20:00

De ready-to-wear fashioncollectie van Zadig & Voltaire staat volledig in het teken van casual-chic met een stoere rock-‘n-roll feel. De iconische designs in opvallende prints en patronen zijn een must voor iedereen die houdt van luxe met een stoere en eigentijdse twist. Zadig & Voltaire ontwerpt mode om indruk mee te maken!

Shoppen op afspraak
Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, klik hier om meer te ontdekken, of download de app via onderstaande links.
Download - Apple AppStore

Download - Google Play Store


Virtual Shopping
Zadig et Voltaire biedt je nu graag een Virtual Shopping service aan, waardoor je onze collecties nu thuis kan bekijken en kan shoppen. Je bestelling wordt vervolgens veilig bij je thuis bezorgd. Bekijk onze collectie hier.

Neem direct contact op met onze boutique voor beschikbaarheid, maten, stijladvies of andere vragen.

WhatsApp: +31640965327
Telefoon: +31475769166
E-Mail: roermond@zadigetvoltaire.com

Met Click & Collect kun je eenvoudig je bestelling afhalen in het centre. Na je Virtual Shopping bestelling ontvang je een tijdslot voor het ophalen van je producten. Lees hier meer over onze Click & Collect service.

Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers