Only

Geopend van 09:00 - 20:00

Betaalbare eigentijdse dameskleding met een bijzonder karakter en een zeer eigen gezicht is iets waarnaar veel modieuze dames op zoek zijn.

Wat dat betreft heeft ONLY kleding je bijzonder veel te bieden. Het merk maakt een uitgebreide range aan superhippe kleding voor prijsbewuste vrouwen van nu.

Weet je een uitstekende mix tussen trendy mode en prima kwaliteit te waarderen, dan is ONLY kleding een meer dan goede keuze voor jou.

Shoppen op afspraak

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, klik hier om meer te ontdekken, of download de app via onderstaande links.

Download - Apple AppStore
Download - Google Play Store

 

Virtual Shopping
Only biedt je nu graag een Virtual Shopping service aan, waardoor je onze collecties nu thuis kan bekijken en kan shoppen. 

Neem direct contact op met onze boutique voor beschikbaarheid, maten, stijladvies of andere vragen.

E-Mail: Ondnk399084@bestseller.com

Met Click & Collect kun je eenvoudig je bestelling afhalen in het centre. Na je Virtual Shopping bestelling ontvang je een tijdslot voor het ophalen van je producten. Lees hier meer over onze Click & Collect service.

Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers