Jimmy Choo

Gesloten - Geopend van 10:00 - 20:00

Jimmy Choo is een merk uit de 21e eeuw met luxe accessoires, met als kern schoenen die een sterk gevoel van glamour uitstralen en een speels gedurfde geest.

Het merk vindt zijn oorsprong in de op maat gemaakte schoenen van de schoenmaker genaamd Jimmy Choo, gevestigd in East End of London in het begin van de jaren negentig, die zich doelgericht verdiepte op de wereldwijde jetset, inclusief prinses Diana. Het bedrijf Jimmy Choo werd in 1996 opgericht, met de nicht van de heer Choo, Sandra Choi, die het ontwerp van het East End-atelier had geleid en als Creative Director aan boord kwam, een functie die zij tot op de dag van vandaag bekleedt.

Tegenwoordig omvat Jimmy Choo een compleet merk van luxe accessoires. Damesschoenen blijven de kern van het productaanbod, naast handtassen, kleine lederwaren, sjaals, zonnebrillen, brillen, riemen, geuren en herenschoenen.

Shoppen op afspraak

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, klik hier om meer te ontdekken, of download de app via onderstaande links.

Download - Apple AppStore
Download - Google Play Store


Virtual shopping
Met onze virtual shopping service was shoppen nog nooit zo comfortabel. Met een video afspraak krijg je een een-op-een consult met een verkoopmedewerker. Neem direct contact met ons op voor beschikbaarheid, maten, stijladvies of andere vragen door te bellen naar: +31684711155

Klik hier om de digitale catalogus te ontdekken

Jimmy Choo

Available in Designer Outlet Roermond


Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers